Overige producten

Spring naar de hoofdtekst (navigatiemenu's overslaan)


Overige producten

 
logo MP3 Programmeerbare MP3-audiospeler
Een elektronica-product: deze audio-speler speelt MP3-fragmenten af vanaf een CompactFlash kaart en reageert op externe signalen, bestuurd door een "script" dat de gebruiker schrijft. De audiospeler is programmeerbaar en het ontwerp is eenvoudig uit te breiden met (vandaalbestendige) schakelaars en indicatoren, zoals LEDs of een LCD.
logo overige producten Plug-ins voor Pro Motion
Gratis software Pro Motion is een tekenpakket dat speciaal geschikt is voor het tekenen van animaties. CompuPhase ontwikkelde een tweetal plug-ins om repeterend werk te automatiseren.
Informatie over dit product is Engelstalig.
logo EGI Animatie van de zusters Fanni & Tila
Gratis software Een korte animatie over twee fantasie-figuren, gemaakt met EGI en AniSprite, aangevuld met de "Maximum MIDI" bibliotheek: de zusters Fanni en Tila dansen op de maat van de "Lambada".
Informatie over dit product is Engelstalig.
logo overige producten Bestandsconversie van Adobe "Filmstrip" naar PCX
Open source Een klein programma, inclusief broncode, t.b.v. het omzetten van het Adobe Filmstrip formaat (Premiere, After Effects) naar een afbeelding in het formaat ".PCX".
Informatie over dit product is Engelstalig.
logo overige producten Drivers voor de detectie van de Vertical Retrace
Gratis software Een tweetal drivers voor Microsoft Windows om het moment van de "Vertical Retrace" van het beeldscherm te bepalen.
Informatie over dit product is Engelstalig.