Exhibit "De Hoep"

Spring naar de hoofdtekst (navigatiemenu's overslaan)
Letterhead logo


Exhibit "De Hoep"

 
Betreft    Informatiecentrum PWN in Castricum met verscheidene objecten (o.a. 'fruitautomaat', 'drinkwaterautomaat', 'sprekend duinlandschap', vitrines, enz.)
Opdrachtgever    PWB / PWN
Duur    1 mnd
Onderdelen    Ontwikkeling en implementatie van besturingselektronica, software, druktoetsen en hendel, LCD weergave, MP3 geluidsweergave, bonnenprinter, licht-show, etc.
Beschrijving    In verscheidene objecten hebben wij een programmeerbare MP3-speler gebruikt van eigen ontwerp. Deze MP3-speler ondersteunt standaard Compact Flash cards zodat de audio-fragmenten eenvoudig kunnen worden gewisseld. Tevens kan de speler direct reageren op schakelaars en ook andere elektronica aansturen; een besturingsprogramma in de MP3-speler stuurt het geheel aan.

Zo reageert, bijvoorbeeld, bij de "zout water-niveau" demonstratie, de MP3-speler op twee micro-switches die op de achterkant van de constructie zijn gemonteerd. In object "Zandpraatjes" zijn standaard schakelaars aan de MP3-speler gekoppeld, maar tegelijkertijd stuurt de MP3-speler (naast audio) ook de halogeen verlichting in het object aan.

Het object "drinkwaterautomaat" beschikt over een bonnenprinter en een 2-regelig LCD waarop reacties op de keuzes van de gebruiker komen te staan.
section separator


Vitrines, belicht met hoogvermogen LEDs
 


"Fruitautomaat"
 


Zandpraatjes
 


Pompen of verzilten (zout water-niveau)
 


Pompen of verzilten, de constructie (achter het paneel)
 


Drinkwaterautomaat
 


Looplicht (6-kanaals "chaser")
 


Industriële trackball
 


Entrée van het informatiecentrum "De Hoep"

[Ga naar het begin van de pagina]